Lisää työpaikkoja Slackiin Zapierin avulla

Kun uusi työpaikka julkaistaan, luo automaattiviesti Slackiin Zapierin avulla.

Aino Korhonen avatar
Tekijä: Aino Korhonen
Päivitetty yli viikko sitten

Mitä tarvitset

1. Käyttäjätunnus Zapierille

2. RSS-syöte työpaikkoihinne (ole meihin yhteydessä, niin lähetämme tämän sinulle)

1 - Triggerin luominen

Luo Zap, anna sille nimi ja hae "RSS by Zapier" kohdasta "App Event"

Valitse "New Item in Feed" kohdassa "Trigger Event" ja siirry eteenpäin.

Liitä RSS-syöte kohtaan "Feed URL" ja jatka (muita kenttiä ei tarvitse muokata)

Tämän jälkeen voit kokeilla triggeriä ja sinun tulisi saada viesti triggerin onnistumisesta. Jos näin tapahtuu, siirry seuraavaan vaiheeseen.

2 - Toiminnon luominen

Hae ja valitse "Slack" kohdassa "App Event" ja siirry eteenpäin.

Valitse "Send Channel Message" kohdassa "Action Event" (jos tämä on toiminto, jonka haluat tehdä).

Nyt järjestelmä pyytää sinua yhdistämään Slack-käyttäjäsi ja valitsemaan sen. Sinulla tulee olla oikeat käyttöoikeudet valitsemallesi Slack-kanavalle, jotta voit siirtyä eteenpäin.

Kun tunnus on luotu, pääset luomaan toiminnon. Sinun tulee täyttää alla olevassa kuvassa näkyvät kentät ja kuvaukset. Voit kuitenkin halutessasi kokeilla myös muita asetuksia ja ominaisuuksia.

Channel (kanava)
Valitse tähän kanava, jolle haluat toiminnon toteutuvan

Message Text (viestin teksti)

Tähän voit luoda viestin, jonka haluat botin julkaisevan. Voit tuoda dataa syötteeltä (esim. työn otsikko, linkki työpaikkailmoitukseen jne.) ja käyttää Slackin muotoiluvaihtoehtoja visuaalisesti näyttävän tekstin luomiseen.

Jos haluat esimerkiksi tehdä tekstistä linkin, lisää vain linkki seuraavassa muodossa tekstikenttään:

<http://www.zapier.com|Text to make into a link>

Send As a Bot? (Lähetä bottina?)

Valitse Yes (Kyllä), jos haluat botin julkaisevan viestin oman käyttäjänimesi sijaan

Bot Name (Botin nimi)

Keksi botille jokin hauska nimi!

Bot Icon (Botin kuvake)

Lisää botille myös oma kuvake! 🤖

Include A Link To This Zap?

Suosittelemme valitsemaan "No" (ei), sillä tällöin viestistä tulee visuaalisesti selkeämmän näköinen.

Jatka seuraavaan vaiheeseen, kun olet valmis. Tämän jälkeen pystyt testaamaan Zapia vielä kertaalleen ennen sen tallentamista ja aktivoimista.

Jos kaikki on kunnossa, tulisi botin julkaista Slack-kanavallesi päivitys! 🎉

Valmista! Voit nyt aktivoida Zapin ja antaa Zapierin huolehtia automaatiosta.