Automatisoi rekrytointitiimisi säännöillä

Kutsu tiimisi jäseniä tiettyihin työpaikkoihin automaattisesti asettamalla kriteerejä.

Aref Abedi avatar
Tekijä: Aref Abedi
Päivitetty yli viikko sitten

Helpottaaksesi ja automatisoidaksesi rekrytointitiimejä voit luoda sääntöjä ja määrätä, mitkä jäsenet saavat käyttöoikeuden kuhunkin tehtävään. Voit asettaa vaikkapa myyntipäällikön saavan pääsyn kaikkiin avoimiin työpaikkoihin kategoriassa myynti, tai Pohjoismaiden aluepäällikön saavan pääsyn kaikkiin töihin ja hakijoihin Pohjoismaiden alueella.

Sen sijaan, että oikeat vastuuhenkilöt lisätään yksittäisille työpaikkailmoituksille ilmoituksen luomisen yhteydessä, voit luoda tiettyjä sääntöjä, joiden mukaan Jobylon asettaa oikeat henkilöt ilmoituksille automaattisesti.

Jos sinulla on oikeat käyttöoikeudet, siirry tiimisi asetuksiin ja valitse henkilö, jonka asetuksia haluat muokata. Kuten alla näkyvässä esimerkissä, pääset luomaan säännön muokkausnäkymän välilehdellä ”rekrytointitiimit”. Voit tässä näkymässä valita myös, lisätäänkö jäsen ainoastaan tarkastelijana, jolloin he eivät pääse tekemään minkäänlaisia muutoksia.

Tässä käymme rekrytointitiimien säännöt läpi vielä videolla: