Hakijoiden hallinnointi
Hallinnoi useita hakijoita samanaikaisesti

Hallinnoi monia hakijoita samanaikaisesti säästääksesi aikaa ja hyödyntääksesi automaatioita.

Aino Korhonen avatar
Tekijä: Aino Korhonen
Päivitetty yli viikko sitten

Voit helposti hallinnoida useita hakijoita samanaikaisesti. Suodattamalla ja valitsemalla haluamasi segmentin voit esimerkiksi lähettää viestin kaikille hakijoille, ehdottaa haastatteluja tai siirtää kaikki hakijat tiettyyn hakuprosessin vaiheeseen – vain muutamalla klikkauksella.

Kaikki massana lähetetyt sähköpostiviestit lähetetään yksittäisinä viesteinä (jotta voit esimerkiksi lähettää monta hylkäysviestiä pitäen keskustelut yksityisinä).

Valitse haluamasi hakijat, jotta työkalupalkin vaihtoehdot tulevat käytettäväksi.

Tässä vielä video, jolla käymme massana hallitsemista läpi: