Kuinka lisätä Jobylon sallittujen luetteloon G suitessa

Seuraa näitä ohjeita lisätäksesi Jobylonin sallittujen listalle G suitessa. Tarvitset tätä sähköposti- ja kalenterisynkkausta varten.

Aino Korhonen avatar
Tekijä: Aino Korhonen
Päivitetty yli viikko sitten

Jos käytätte sähköposti- ja kalenterisynkronointia, tulee teidän varmistaa, että olette lisänneet Jobylonin sallittujen sovellusten listalle G suitessa.

Vain G suite admin (järjestelmänvalvoja) voi lisätä sovelluksia listalle. Admin voi noudattaa alla olevia ohjeita:

1. Kirjaudu sisään Google Admin Consoleen; Mene etusivulta kohtaan “Security” -> "Access and data control" -> "API controls"

2. Klikkaa sitten "Manage third-party app access"

3. Klikkaa "Configure new app" (2) ja 0Auth App Name Or Client ID" (3)

4. Lisää Jobylon Google Client ID* (olethan yhteydessä meihin, jos sinulla ei ole tätä) and ja lisää ID hakukenttään

5. Valitse "Trusted" (1) ja viimeistele asetukset (2)