Rekrytointien seuraaminen

Voit seurata tiettyjä rekrytointeja saadaksesi ilmoituksen esimerkiksi aina, kun uusi hakemus vastaanotetaan

Aino Korhonen avatar
Tekijä: Aino Korhonen
Päivitetty yli viikko sitten

Rekrytointien seuraaminen on kätevä ominaisuus esimerkiksi niille käyttäjille, joilla on pääsy useisiin rekrytointeihin, mutta jotka haluavat välttyä jatkuvien sähköposti-ilmoitusten tulvalta. 😅

Tämän ominaisuuden avulla voit valita, mistä rekrytoinneista haluat vastaanottaa sähköpostiisi ilmoituksia.

1. Hae työpaikkailmoitus, jota haluat seurata

2. Liikuta hiirtä otsikon yläpuolella, ja klikkaa esiin ilmestyvää tähteä

3. Valitse, millaisia ilmoituksia haluat vastaanottaa, ja tallenna!