Edistynyt haku

Löydä haluamasi hakemukset etsimällä avainsanoja hakemuksesta ja siihen kuuluvista tiedostoista.

Aino Korhonen avatar
Tekijä: Aino Korhonen
Päivitetty yli viikko sitten

Tietynlaisen hakijan löytäminen ei aina ole helpoin tehtävä, mutta Jobylonin edistyneen haun avulla helpotamme toivottavasti tätä tehtävää huomattavasti. Voit tietysti aina käyttää tavallista hakua sekä suodattimia löytääksesi hakijan esim. nimen, jonkin merkinnän tai haetun työpaikan perusteella.

Näiden lisäksi, voit käyttää edistynyttä hakua, jonka avulla voit hakea tiettyjä avainsanoja hakijan lähettämien tiedostojen, kuten CV:n ja hakukirjeen tekstistä.

Ensin sinun tulee valita, haluatko kohdistaa haun kaikkiin tiedostoihin vai esimerkiksi ainoastaan CV:hen. Seuraavaksi valitset, mitä avainsanoja haluat sisällyttää tai sulkea pois hausta. Näin helppoa se on!

Voit käyttää haussa myös osittaisia sanoja lisäämällä perään tähden (*). Lisäksi voit tallentaa hakuja löytääksesi niihin helposti myöhemmin uudelleen.

Tässä vielä video, jossa käymme edistynyttä hakua läpi: