Logga in med SSO

Här är instruktioner om hur du loggar in med single sign-on (SSO)

Sebastian Basauri avatar
Skrivet av Sebastian Basauri
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att logga in med SSO innebär att du kan komma åt Jobylon genom ditt företags interna inloggningsuppgifter. Nedan finns allmänna instruktioner för detta, men det är bra att tänka på att du kan ha interna instruktioner också.

Först går du till Jobylons hemsida och klickar på "Login"

Istället för att ange några inloggningsuppgifter, så klickar du på "Login via SSO"

En ny ruta bör öppnas. Här ska du ange ditt företagsnamn. Om du trycker på "Continue" och omdirigeras till en sida med ett felmeddelande kan det angivna företagsnamnet vara ett annat. I dessa fall är det bra att kontrollera internt.

Om företagsnamnet stämmer ska du hänvisas till din interna företagsinloggning efter att du tryckt på "Continue". Här kanske du redan är inloggad eller så kan du bli ombedd att logga in med företagets inloggningsuppgifter.

Om du får några felmeddelanden när du loggar in i detta skede kanske dina behörigheter inte är korrekt inställda. I detta fall bör du kontakta din interna IT, så kan de kontrollera din behörighet.

Om allt går igenom bör du omdirigeras till er dashboard i Jobylon: