Företagsinställningar
Analys, rapportering och insikter

Vår rapporteringssida ger dig insikt i hur rekryteringsprocessen gick och vad som fungerar bäst för dig och ditt team

Aref Abedi avatar
Skrivet av Aref Abedi
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att komma åt rapporteringssidan, klicka på ikonen i toppmenyn. Observera att sidan för närvarande endast är tillgänglig för administratörer av kontot.

Alla diagram och KPI:er på sidan är baserade på de filter och segmentering som definierats av dig längst upp på sidan. Här kan du också spara dina filter för att enkelt få åtkomst och till och med dela dem externt via offentliga länkar (med utgångsdatum).

Filtren är ett kraftfullt verktyg som låter dig djupdyka i data baserat på ett antal olika faktorer som datum, användare, kategorier, jobb och mycket mer.

Överst på sidan kommer du att presenteras med ett antal KPI:er och siffror baserat på din filtrering. Pilarna och färgerna indikerar hur KPI:n har förändrats jämfört med föregående period. Låt oss säga att du ställer in datumfiltret för att visa data från februari, siffrorna skulle då jämföras med föregående månad, januari. På samma sätt om du väljer 2020 jämförs uppgifterna sedan med 2019 osv.

På sidan kommer du att presenteras med ett antal diagram och grafer. Varje diagram har en kort förklarande text som du kan se om du håller muspekaren över ❓-märket.

Du kan interagera med några av diagrammen för att ytterligare bryta ner data på olika kriterier. Till exempel visar Top Sources-diagrammet de källor som genererar flest antal sökande, men du kan också ändra diagrammet för att presentera dina bästa källor för anställda eller avvisade kandidater för att bättre förstå kvaliteten på källan.

Om det behövs kan du även exportera diagrammet till en PNG-bild eller en CSV-fil.