Hantera dina rekryteringar

Lär dig filtrera fram och hantera alla rekryteringar du har tillgång till

Aref Abedi avatar
Skrivet av Aref Abedi
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Klicka på symbolen "Rekryteringar" i menyn för att visa alla rekryteringar som du har tillång till. Om du är administratör i kontot så kommer du att ha tillgång till alla rekryteringar.

Använd filterna i vänsterspalten för att lättare hitta rekryteringen du söker efter.

Pro tip 👇

Efter att ställt in din sökning med hjälp av filterna så kan du spara sidan i dina bokmärken, på så sätt kan du smidigt återvända till sidan och slipper ställa in filtret igen.

Varje jobb ger dig en överblick av dina kandidater och om jobbet är publicerat eller inte. Från denna vy kan du direkt välja att stänga ner ett jobb genom att klicka på on/off-knappen till vänster.

Med hjälp av ikonerna som finns på varje rekrytering så kan du hantera din rekrytering på olika sätt. Beroende på din behörighet och dina företagsinställningar så ser man olika alternativ här.

De vanligaste funktionerna är:

• Arkivera ditt jobb (Ingen data försvinner)

• Visa annonsloggen för att se annonsens historik – Vem som har gjort vad och när

• Via rekryteringsteamet bjuder du in dina kollegor till din rekrytering

• Ladda upp en kandidat till ditt jobb

• Klona ditt jobb för att skapa en ny rekrytering baserad på samma innehåll och inställningar

• Redigera ditt jobb

• Förhandsvisa din annons

• Visa statistiken för ditt jobb