Företagsinställningar
Skapa egna rekryteringssteg

Få en tydligare vy över era ansökandes ansökningsprocesser genom att skapa och använda rekryteringssteg

Aref Abedi avatar
Skrivet av Aref Abedi
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vad är rekryteringssteg?

Rekryteringssteg är de olika stegen du delar upp din rekryteringsprocess i. Genom att kontinuerligt flytta ansökningar genom dessa steg kommer ni att få bättre koll på varje ansökningsprocess inom rekryteringen.

Såhär skapar du era rekryteringssteg

De fördefinerade rekryteringsstegen ser ut som följande

• New

• In Progress

• Rejected

• Hired

• On Hold

Notera att det bara är administratörer i kontot som kan modifiera dessa steg.

När ni skapar era rekryteringssteg är det viktigt att definiera varje steg och se till att det passar er interna process eftersom att stegen kommer att sätts för hela kontot.

Såhär skapar du stegen:

1. Gå till era företagsinställningar genom att klicka på din profilgubbe i det högra hörnet, därefter klickar du dig vidare till "Rekryteringssteg"

2. Skrolla ner och klicka på "Skapa nytt rekryteringssteg"

3. Namnge steget.

4. Välj typ av steg.

För aktiva steg kan du välja att aktivera "Stillastående kandidater" för att läsa mer om detta klicka här.

För inaktiva steg kan du välja att aktivera "Skäl till bortfall" för att läsa mer om detta klicka här.