Aloita Jobylonin käyttö!
Sisäänkirjautuminen SSO:n avulla

Alta löydät ohjeet sisäänkirjautumiseen Single Sign-onin (SSO) avulla.

Aino Korhonen avatar
Tekijä: Aino Korhonen
Päivitetty yli viikko sitten

SSO:n avulla sisäänkirjautuminen tarkoittaa sitä, että kirjaudut sisään Jobyloniin oman yrityksesi sisäänkirjautumisen kautta, eikä sinulla ole erillistä salasanaa Jobyloniin. Alta löydät yleiset ohjeet SSO-sisäänkirjautumiseen, mutta kannattaa pitää mielessä, että yritykselläsi saattaa olla myös sisäiset ohjeistukset.

Ensin sinun tulee mennä Jobylonin etusivulle ja klikata "Kirjaudu sisään"

Klikkaa tämän jälkeen avautuvasta näkymästä "login via SSO". Älä kirjoita sähköpostiasi / salasanaa.

Tämän jälkeen avautuu uusi näkymä. Kirjoita tähän yrityksesi nimi (yleensä ilman yhtiömuodon lyhennettä ja mahdollisia välilyöntejä). Jos saat virhenäkymän painaessasi "Continue", voi olla, että yrityksen nimi on virheellinen. Näissä tapauksessa kannattaa varmistaa oikea nimi sisäisesti.

Jos yrityksen nimi on asetettu oikein, tulisi sinun päästä yrityksesi omaan sisäänkirjautumiseen (usein Microsoft tai Google login). Voit olla mahdollisesti jo kirjautunut sisään, jolloin pääset suoraan Jobylonin etusivulle, tai sitten sinun tulee käyttää yrityksesi sähköpostia ja salasanaa kirjautuaksesi.

Jos saat tässä kohtaa virheilmoituksia, voi olla, ettei sinulle ole annettu oikeutta kirjautua sisään Jobyloniin SSO:n kautta. Näissä tapauksissa tulee sinun olla yhteydessä yrityksesi sisäiseen IT-osastoon tai järjestelmänvalvojiin, jotta he voivat tarkistaa pääsyoikeutesi.

Jos kaikki vuorostaan menee läpi oikein, tulisi sinun ohjautua Jobylonin etusivulle: