Aloita Jobylonin käyttö!

Tämän ohjeen avulla pääset aloittamaan rekrytoinnin Jobylonissa

Aino Korhonen avatar
Tekijä: Aino Korhonen
Päivitetty yli viikko sitten

Tervetuloa Jobyloniin 🙌🏼 Tässä on yleistä tietoa sekä ohjeita, joiden avulla pääset käyntiin!

Katsothan myös meidän Help Centerin, josta löydät paljon lisää ohjeita ja hyödyllistä tietoa. Lopuksi - jos et löydä etsimääsi, olemme vain yhden chat -viestin päässä sinusta! 😀

Näin aloitat: kirjautuaksesi sisään Jobyloniin, suuntaa osoitteeseen jobylon.com ja klikkaa "Login" oikeassa yläkulmassa.

Jos et tiedä tunnustasi ja salasanaasi, ota yhteyttä joko yrityksesi HR -osastoon tai meihin Jobylonilla.

Uuden rekrytoinnin aloittaminen

Rekrytointien hallinnointi

Hakemusten käsittely

Oma profiili ja asetukset