Videohaastattelut

Lue lisää videohaastattelu-lisäosastamme

Päivitetty yli viikko sitten

Videohaastattelutyökalumme helpottaa videohaastattelujen pitämistä suoraan Jobylonista käsin. Kun ominaisuus on teille aktivoituna, voit lähettää videotapamiseen linkin samalla tapaa, kuin muihin tapaamisiin - varmista vain, että "Video meeting" on täpättynä päälle:

Kun haastattelu on varattu, pääset videotapaamiseen mukaan hakijakortilta näkyvän "Video link"-linkin kautta:

Linkki avaa uuden välilehden. Täällä voit valita, mitä kameraa ja mikrofonia haluat käyttää. Jos olet tapaamisen pitäjä, voit klikata ylhäällä näkyvää linkkiä aloittaaksesi tapaamisen:

Kun olet liittynyt tapaamiseen, tämä näkymä avautuu:

Kun olet tapaamisessa, voit mm. sulkea kamerasi tai mikrofonisi, jakaa näytön, lähettää viestin chattiin tai sulkea tapaamisen. Kaikki tämä tapahtuu alaosassa näkyvien painikkeiden kautta:

Jos haluat tarkastella edistyneitä asetuksia, voit klikata asetusten kuvaketta oikeasta yläkulmasta:

Katso vielä videolta, miten tämä toimii:

Can't see the option to have a video meeting? Reach out to your Jobylon contact person to know more about the add-on!