Työpaikkailmoituksen luominen

Miten työpaikkailmoitus luodaan ja julkaistaan

Päivitetty yli viikko sitten

Tässä ohjeessa käydään läpi, miten työpaikkailmoitus luodaan ja julkaistaan Jobylonissa, askel askeleelta.

Aloitetaan! 🙌🏼

Klikkaa sinistä plus -merkkiä yläpalkissa. Jos et näe tätä merkkiä, ei sinulla ole tarvittavaa roolia ilmoitusten luomiseen. Olethan siinä tapauksessa yhteydessä sisäisesti Jobylon-järjestelmänvalvojaanne.

Valitse ilmoituspohja, jota haluat käyttää. Sitten on aika luoda ilmoituksen sisältö! ✍️

Työpaikkailmoitus on jaettu neljään osa-alueeseen. Seuraavassa käydään läpi ne kohta kohdalta.

Osa 1 – Tietoa yrityksestä

Tämä kohta saattaa olla jo valmiiksi täytetty silloin, kun yritykselle on perustettu tili Jobyloniin. Sinulla on kuitenkin vapaat kädet muuttaa tietoja tässä. Muutokset tulevat näkyviin ainoastaan kyseisellä työpaikkailmoituksella.

• Kansikuva
    Tämä kuva näkyy työpaikkailmoituksen yläreunassa. Parhaan lopputuloksen saamiseksi suosittelemme suorakulmion muotoista kuvaa, joka on kooltaan 1300x360 pikseliä.

• Yrityksen kuvaus
    Oikein arvattu, tähän kohtaan tulee kuvausteksti yrityksestä.

• Linkki videoon
    Jos yritykselläsi on video, sen voit lisätä tähän kohtaan. Videon tulee olla joko Vimeo- tai Youtube -muodossa. Jos sinulla on olemassa video jossakin muussa muodossa, voit muuttaa sen oikeaan muotoon lataamalla sen yrityksen Youtube- tai Vimeo -tilille.

Osa 2 – Tietoa työpaikasta

• Työtehtävän omistaja
    Tehtävän omistaja on oletusarvoisesti se, joka luo työpaikan. Omistajalla on pääsy kyseiseen työpaikkaan, ja tämä on ainoastaan sisäinen merkintä. Tehtävän omistaja ei siis näy ulospäin itse työpaikkailmoituksessa, mutta voit hyödyntää tätä ominaisuutta esim. kun haluat etsiä kaikki kyseisen henkilön vastuulla olevat työpaikat.

• Otsikko
    Työtehtävän nimike tulee tähän kohtaan.

• Viimeinen hakupäivä
    Jos haluat viimeisen hakupäivän näkyvän ilmoituksessa, voit valita sen tässä kohdassa, jolloin ilmoitus sulkeutuu automaattisesti viimeisen päivän jälkeen. Työtehtävän omistaja saa myös sähköpostilla muistutuksen 3 päivää ennen kuin työpaikka sulkeutuu.

Jos taas haluat asettaa työpaikalle jatkuvan haun, voit klikata kohtaa "Piilota viimeinen hakupäivä työpaikkailmoituksesta", ja ilmoitukselle tulee teksti "Hakemuksia käsitellään jatkuvasti".

Voit myös jättää viimeisen hakupäivän kokonaan tyhjäksi. Tällöin työpaikka on avoinna siihen asti, kunnes päätät sulkea sen.

• Osasto

• Kokemus

• Työtehtävät

• Työsuhteen tyyppi

Valitse työpaikkailmoituksellesi sopivia määritelmiä eri kategorioista.

• Kuvaus
    Työtehtävän kuvaus. Voit kertoa esimerkiksi päivittäisistä tehtävistä, yrityksen tarjoamista eduista tai ominaisuuksista, joita hakijalta odotetaan.

• Taidot
    Taitoja, joita hakijalla toivotaan olevan. Vinkki: kannattaa listata ranskalaisin viivoin!

Osa 3 – Työasetukset

• Mallipohja
    Jos muutit mielesi ja haluatkin käyttää pohjana jotain toista mallia, voit valita sen tässä kohdassa.

• Kieli
    Valitse sama kieli, jolla ilmoitus on kirjoitettu.

• Arviointilomakkeet

Valitse arviointilomakkeet, jotka haluat yhdistää tähän työpaikkailmoitukseen

Osa 4 – Yhteyshenkilö

• Yhteyshenkilö
    Yhteyshenkilö on oletusarvoisesti työpaikkailmoituksen luoja, mutta voit vaihtaa tähän kenet tahansa muun henkilön (hänen ei tarvitse olla Jobylonin käyttäjä). Voit myös jättää tämän kohdan tyhjäksi, mutta suosittelemme lämpimästi yhteyshenkilön nimeämistä, sillä se tekee ilmoituksesta henkilökohtaisemman 😀

Lopuksi, klikkaamalla rastin ruutuun, voit valita, että kyseessä on yrityksen sisäinen rekrytointi. Voit myös valita kokonaan piilottaa ilmoituksen, jolloin se on ainoastaan jaettavissa URL-linkin välityksellä.

Nyt voit tallentaa työpaikan joko luonnoksena tai jatkaa esikatseluun ennen julkaisemista. Voit myös halutessasi käydä tekemässä muutoksia hakemuslomakkeeseen.

Ja voíla! Valmista tuli! 💥

Heräsikö kysymyksiä? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä chatin kautta! 💙

Huomaathan, että yrityksestäsi riippuen voi työpaikkailmoituksen luomisen näkymä vaihdella. Jos sinulle on näkyvissä kenttiä, joita ei mainita tässä tukiartikkelissa, kannattaa tarkistaa sisäiset ohjeistukset tai olla yhteydessä sisäiseen Jobylon-järjestelmänvalvojaanne.