Luottamukselliset rekrytoinnit

Aseta rekrytointi luottamukselliseksi rajataksesi näkyvyyttä kaikille käyttäjille.

Aino Korhonen avatar
Tekijä: Aino Korhonen
Päivitetty yli viikko sitten

Luottamuksellisten rekrytointien avulla ainoastaan järjestelmävalvoja-tason käyttäjät ja manuaalisesti kutsutut käyttäjät pääsevät tarkastelemaan rekrytointiprojektia.

Luottamuksellisia työpaikkoja käytetään yleensä silloin, kun halutaan palkata henkilöitä ylemmän tason tehtäviin. Näissä tapauksissa on tärkeää, että vain tietyt henkilöryhmät pääsevät tarkastelemaan rekrytointia.

Tehdäksesi rekrytoinnista luottamuksellisen, mene työpaikan muokkausnäkymään ja rullaa sivun alaosaan

1. Muokkaa työpaikkaa

2. Klikkaa kohdasta "Make confidential recruitment" ja tallenna muutokset

3. Luottamuksellisen rekrytoinnin tunnistat punaisesta "Confidential"-tagista

Rekrytointitiimien automatisoidut säännöt eivät päde luottamuksellisiin rekrytointeihin.

Eikö tätä ominaisuutta ole sinulle näkyvillä? Jos olet yritystunnuksenne omistaja tai järjestelmänvalvoja, ole meihin yhteydessä ominaisuuden lisäämiseen liittyen!