Ryhmähaastattelut

Hakijoiden kutsuminen ryhmähaastatteluihin ja kutsujen lähettäminen monelle hakijalle samanaikaisesti.

Aref Abedi avatar
Tekijä: Aref Abedi
Päivitetty yli viikko sitten

Ryhmähaastatteluja käytetään, kun haluat järjestää haastattelun usealle hakijalle samanaikaisesti. Ne ovat parhaimmillaan, kun käsiteltävät hakijamäärät ovat suuria ja yksilöhaastattelujen järjestäminen ei ole mahdollista.

Hakijoiden kutsuminen ryhmähaastatteluihin on helppoa, käydään se yhdessä läpi 👇

1. Aloita valitsemalla haluamasi hakijat hakijanäkymästä

2. Klikkaa kalenterin kuvaketta

3. Täydennä kaikki tarvittavat ja haluamasi kentät (esim. sähköpostimalli, haastattelun kesto yms.)

4. Jatka valitsemalla haluamasi ajat haastatteluille

5. Varmista, että kohta "Enable group interview" on täpättynä. Tämän jälkeen täydennä haluamasi istuinmäärä avoimeen kenttään

Kun olet lähettänyt kutsut, hakijat vastaanottavat sähköpostiviestin (kuva alla), jossa heillä on mahdollisuus valita yksi ehdotetuista ajankohdista haastattelulle. Kun yksi tai useampi ajankohdista on täyteen varattuja, poistuvat ne vaihtoehtojen listauksesta. Listan ensimmäinen hakija valitsee ajan ensin, sitten seuraava jne.

Katso alta, miten ryhmähaastatteluiden järjestäminen onnistuu käytännössä: