Työpaikkojen piilottaminen

Kun haluat luoda työpaikan, mutta haluat vain tiettyjen henkilöiden näkevän sen

Aino Korhonen avatar
Tekijä: Aino Korhonen
Päivitetty yli viikko sitten

Työpaikkojen piilottaminen mahdollistaa työpaikkojen luomisen ilman, että ne ovat julkisia. Tämä tarkoittaa, että työpaikka on aktiivinen Jobylonissa, mutta se ei näy ulkopuolisille. Työpaikkailmoituksen voi jakaa muille ainoastaan lähettämällä siihen suoran URL-linkin.

Miten työpaikan voi piilottaa?

Piilotettuja työpaikkoja voi käyttää esimerkiksi, jos haluat luoda ns. hakijapoolin, josta valitset itse, mitkä hakemukset haluat ladata työpaikkaan. Tätä toimintoa voit käyttää myös, jos haluat jakaa työpaikan vain tietyille henkilöille (vaikkapa opiskelijamessuilla tai tapahtumissa), ilman, että sinun täytyy julkaista sitä yrityksen työpaikkasivulla.

1. Luo uusi työpaikka kuten tavallisesti, tai muokkaa jo olemassa olevaa työpaikkaa.

2. Täytä kaikki vaadittavat kohdat.

3. Rullaa sivua alaspäin ja klikkaa rasti ruutuun "Piilotettu, ei julkaista"

4. Tallenna. Nyt työpaikkailmoitus on aktiivinen, mutta nähtävissä ainostaan URL-linkin kautta.