Kommunikoi tiimisi kanssa

Mainitse kommentteja ja osoita tehtäviä kollegoillesi varmistaaksesi sujuvan yhteistyön

Aref Abedi avatar
Tekijä: Aref Abedi
Päivitetty yli viikko sitten

@mainitse kollegasi kommentissa

Mainitsemalla kollegoitasi kommenteissa voit kätevästi kommunikoida heidän kanssaan Jobylonissa.

Lisää vain @ -merkki heidän nimensä eteen, ja he saavat sähköpostiinsa ilmoituksen kommentista.

Osoita tehtäviä rekrytointitiimille

Voit asettaa itsellesi muistutuksen tehtävästä (esim. haastattelun varaamisesta), tai osoittaa tehtävän jollekin toiselle tiimissäsi – Täytä vain alla näkyviin ruutuihin tarvittavat tiedot, ja Jobylon muistuttaa sinua säännöllisillä sähköpostiviesteillä, kunnes tehtävä on merkattu tehdyksi.

Ratkaisuja yleisiin ongelmiin

Eikö kollegan mainitseminen onnistu? Tässä hieman vinkkejä:

- Tarkista, että kollegalla on pääsyoikeus hakijan tietoihin. Näet tämän rekrytointitiimin asetuksista
- Mainitessasi kollegoita, sinun tulee hakea heitä joko etu- tai sukunimellä. Jos kollegan nimi on esimerkiksi "Emma Jobylonsson", voit hakea häntä kirjoittamalla esim. "@emm" tai "@Joby". Hakua varten sinun tulee aina kirjoittaa vähintään kolme merkkiä @-merkin jälkeen.
- Varmista, että käyttäjä on lisännyt etu- ja sukunimensä Jobyloniin profiiliasetuksissa. Jos etu- tai sukunimeä ei ole lisätty, käyttäjää ei voida löytää mainintaa varten.

Tässä vielä video, jossa käymme mainintaa läpi: