Kutsu kollegoita rekrytointitiimiin

Aloita yhteistyö kollegoidesi kanssa kutsumalla heidät rekrytointitiimiin

Aino Korhonen avatar
Tekijä: Aino Korhonen
Päivitetty yli viikko sitten

Tee yhteistyötä rekrytoinnissa kollegoidesi kanssa. Klikkaa "rekrytointitiimi" -symbolia sen työpaikan alla, johon haluat kutsua kollegoitasi. 👇🏽

Seuraavalla sivulla voit hakea kollegasi nimen perusteella. Jos hän on jo kyseisessä tiimissä mukana, nimi näkyy listassa. Jos hän ei ole vielä mukana, voit klikata "Lisää" -nappia lisätäksesi hänet mukaan.

Kun kutsut käyttäjän mukaan rekrytointiin, voit antaa hänelle jonkin seuraavista rooleista.

• Collaborator
    Pystyy näkemään, kommentoimaan ja hallinnoimaan kaikkia hakemuksia kyseisessä rekrytoinnissa.

• Viewer
    Saa rajoitetun oikeuden katsoa ja kommentoida hakemuksia kyseisessä rekrytoinnissa.

• Interviewer
    Saa oikeuden nähdä ja kommentoida ainoastaan hakemuksia, jotka on jaettu hänen kanssaan. Ei näe muita hakemuksia samassa työpaikassa.