Avancera ditt sök genom att tagga ansökningar

Genom att använda taggar kan du lättare kategorisera din sökning baserat på taggarna

Aref Abedi avatar
Skrivet av Aref Abedi
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Såhär skapar och taggar du kandidater

Genom att tagga ansökningar kan du vara mer specifik när du ska söka efter något specifikt i er databas av kandidater. Du kan helt enkelt se taggar som olika mappar.

1. Gå in på den ansökningen du vill tagga

2. Klicka på redigera-knappen

3. Om du har rätt behörighet att skapa nya taggar kommer du att kunna göra det här, om inte så kan du återanvända tidigare skapta taggar från biblioteket.

4. När du är klar så är det bara att spara dina ändringar!

Filtrera baserat på dina taggar

För att filtrera fram ansökningar baserat på dina taggar tar du följande steg:

1. Gå till ansökningarna

2. Sök efter taggen i sökfältet eller överblicka taggarna i menyn till vänster

3. Klart!