Filtrera fram och hantera dina ansökningar

Hur du använder filter för att lättare hitta och hantera kandidater och ansökningar

Aref Abedi avatar
Skrivet av Aref Abedi
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kommer åt dina kandidater genom att klicka dig in direkt på en specifik rekrytering, om du vill komma åt alla kandidater som tillhör alla rekryteringar du har tillgång till så klickar du på "Ansökningar" i menyn.

Du kan även använda alla filter samt sökfältet för att söka efter kandidater. Genom att använda "Avancerat sök" så kan du även söka efter nyckelord i kandidaternas uppladdade dokument. Läs mer om "Avancerat sök" här.

Andra tillgängliga filter är (Observera att filterna kan skilja sig lite från konto till konto):

• Jobtitel

• Placering

• Rekryteringssteg

• Gradering

• Tagg

• Typ

Du kan välja mellan två olika vyer när du hanterar dina kandidater, antingen listvyn eller Kanban-vyn. Du ändrar vyn genom att klicka på ikonen i det vänstra hörnet.

Klicka på kandidatens namn för att komma åt ansökan och dess innehåll.