Työpaikkailmoitusten mallipohjat

Käytä valmiita mallipohjia apunasi nopeuttaaksesi työpaikkailmoitusten luomista

Aino Korhonen avatar
Tekijä: Aino Korhonen
Päivitetty yli viikko sitten

Työpaikkailmoitusten mallipohjien ideana on säästää aikaa ja taata, että työpaikkailmoitukset noudattavat yrityksenne brändi-ilmettä ja ohjeistuksia. Alla käymme läpi, millä tavalla voit luoda uusia mallipohjia, muokata niitä, sekä julkaista uusia ilmoituksia niiden avulla.

Uusien mallipohjien luominen

Mallipohjat luodaan usein luonnos-tilassa olevien työpaikkailmoitusten pohjalta. Jos siis haluat luoda uuden mallipohjan, voit luoda uuden työpaikkailmoituksen mallipohjan tiedoilla ja tallentaa tämän luonnoksena. Kun työpaikkailmoitus on tallennettu luonnoksena, ole meihin yhteydessä, niin merkkaamme luonnoksen mallipohjaksi 🙌🏻

Muokkaa mallipohjia

Jos olet tunnuksenne järjestelmänvalvoja, löydät kaikki luodut mallipohjat työpaikkojen alta, valitsemalla "mallit". Tässä näkymässä ollessasi pääset muokkaamaan ilmoitusta klikkaamalla kynän kuvaketta:

Luo työpaikkailmoitus mallipohjan avulla

Klikkaa "Luo työpaikka"-painiketta valikosta tarkastellaksesi saatavilla olevia mallipohjia. Jos et näe pohjia, ei näitä ole luotu tunnuksellenne. Valitse, mitä mallipohjaa haluat käyttää ja klikkaa "valitse malli". Riippuen valitsemastasi mallipohjasta, voidaan ilmoitusta luodessa kysyä monia asioita, ja osat kentistä voivat olla valmiina täydennettyinä puolestasi.

Työpaikkailmoituksen luomisen jälkeen pääset vielä tekemään muutoksia klikkaamalla muokkauspainiketta:

Näin työpaikkailmoitus luodaan mallin avulla: