Refapp -integraatio

Lue alta, miten integraatio Refappin kanssa toimii.

Päivitetty yli viikko sitten

Kuinka aktivoida integraatio

Aktivoidaksesi integraation Refappin ja Jobylonin välillä, olethan yhteydessä Jobylonin yhteyshenkilöönne tai asiakaspalveluun chat-kanavan kautta.

Refapp-asetukset

Kun integraatio on aktivoitu, löydät Refapp-asetukset kunkin työpaikkailmoituksen kohdalta:

Skärmavbild 2022-08-15 kl. 10.47.06

Asetukset avautuvat uuteen ikkunaan, jossa voit tehdä muutoksia. Näkyvillä olevat valinnat määräytyvät asetusten ja Refappissa luotujen pohjien mukaan.

Kuinka pyytää suosituksia

Voit pyytää suosituksia Refappilla kahdella eri tapaa

1. Yhdistä toiminto tiettyyn rekrytointivaiheeseen

Asetussivun (yllä) alaosassa voit liittää suosittelujen pyytämisen tiettyyn rekrytointivaiheeseen.

Jos valitset jonkun vaiheen asetuksissa, pyydetään hakijalta automaattisesti suosittelut, kun hakija on siirretty kyseiseen rekrytointivaiheeseen. Voitte luoda esimerkiksi vaiheen "suosittelut", ja yhdistää tämän asetuksiin.

Huomaathan, että automaattisesti lähetetyt suosittelut lähetetään aina työpaikan omistajan nimissä.

2. Manuaalinen lähettäminen

Jos haluat lähettää suosittelupyynnön aina manuaalisesti itse, älä linkitä mitään rekrytointivaihetta asetuksissa: (tällöin jätetään valinnaksi "select a status")

Voit lähettää pyynnön manuaalisesti avaamalla hakijakortin, klikkaamalla kolmea pistettä ja valitsemalla "Refapp references":

Seuraa prosessin etenemistä

Seurataksesi prosessin etenemistä, avaa hakijakortti ja klikkaa nuolipainiketta (ympyröity alla). Tästä linkistä pääset hakijaprofiiliin Refappin puolella.

Skärmavbild 2022-08-15 kl- 11-15-04-png

Kun suosittelut ovat annettu

Kun kaikki suosittelut on kerätty, status päivittyy Jobyloniin ja näet uuden painikkeen (View Report) hakijakortin alla. Painikkeen kautta pääset näkemään raportin.

Skärmavbild 2022-08-29 kl. 10.02.55

Yhdistä automaatio työpaikkamalleihin

Voit yhdistää Refappin myös suoraan työpaikkailmoitusten mallipohjiin. Tämä tarkoittaa sitä, että pohjalla olevat asetukset tulevat automaattisesti käyttöön pohjan avulla luotuihin ilmoituksiin. Löydät mallipohjat menemällä kohtaan "työpaikat" -> "mallit" ja käyttää yllä olevia ohjeita asetusten muuttamiseen.