Yritysasetukset ja raportointi
Luo rekrytointiprosessin vaiheita

Hyödynnä rekrytointiprosessin vaiheita, niin saat paremman kuvan hakijoiden etenemisestä

Aino Korhonen avatar
Tekijä: Aino Korhonen
Päivitetty yli viikko sitten

Rekrytointiprosessi on jaettu erilaisiin vaiheisiin Jobylonissa. Näiden vaiheiden avulla saat paremman kokonaiskuvan sekä pystyt hallinnoimaan hakemuksia järjestelmällisesti.

Näin luot rekrytointiprosessin vaiheet

Oletusnäkymä näyttää tältä

• Uusi

• Käsittelyssä

• Hylätty

• Valittu

• Odottamassa

Tilin järjestelmänvalvojana voit muokata näitä vaiheita yrityksesi tarpeiden mukaan.

Näin teet sen:

1. Mene yrityksen asetuksiin klikkaamalla profiilikuvaasi oikeassa yläkulmassa. Tämän jälkeen valitse "Rekrytointiprosessi".

2. Skrollaa alas ja klikkaa "Lisää uusi vaihe".

3. Nimeä vaihe.

4. Valitse vaiheen tyyppi.

Aktiivisille vaiheille, voit lisätä Joutilaat hakijat -toiminnon - Lue lisää täältä
Epäaktiivisille vaiheille, voit lisätä Syyt rekrytointiprosessista poistumiselle - Lue lisää täältä