Sähköpostimallit

Luo ja käytä valmiita sähköpostimalleja helpottaaksesi kommunikointia hakijoiden kanssa

Aino Korhonen avatar
Tekijä: Aino Korhonen
Päivitetty yli viikko sitten

Jobylon -tilisi järjestelmänvalvojana pystyt kätevästi luomaan valmiita sähköpostimalleja, joita sekä sinä että muut rekrytoijat voitte hyödyntää.

Sähköpostimallien käyttö ei pelkästään säästä aikaa, vaan niiden avulla voit myös helposti varmistaa, että kommunikointi hakijoiden kanssa kulkee aina linjassa yrityksen brändin ja sisäisten ohjeistusten kanssa.

1. Klikkaa omaa profiilikuvaasi ja valitse sitten "Oma yritys"

2. Mene kohtaan "Sähköpostimallit"

3. Valitse, haluatko luoda "Vakio" vai "Vahvistus" sähköpostimallin (Lue lisää näiden eroista alempana)

4. Luo haluamasi sähköposti. Suosittelemme käyttämään meidän "placeholdereita", jotka auttavat pitämään viestin henkilökohtaisena ja asianmukaisena.

5. Voit myös hyödyntää automaatiota, joka siirtää hakijan suoraan haluamaasi rekrytointiprosessin vaiheeseen sähköpostin lähettämisen jälkeen. Esim. hylkäävän päätöksen ilmoittamisen jälkeen moni käyttäjä haluaa, että järjestelmä siirtää hakijan suoraan vaiheeseen "Hylätty".

Vakiosähköposti on viesti, jonka aktiivisesti valitset lähettää hakijalle (kuten esimerkiksi hylkäysviesti).

Vahvistussähköposti puolestaan on automaattisesti kaikille hakijoille lähetettävä viesti, jolla vahvistetaan, että hakemus on vastaanotettu.

Tuplahakemus on sähköposti-ilmoitus, joka lähtee hakijalle, jos tämä yrittää lähettää hakemusta työpaikkaan, johon on jo kerran hakenut samalla sähköpostiosoitteella. Lue lisää tästä ominaisuudesta täältä.

Tarvitsetko tarkempia ohjeita? Katso alla oleva video: