Hakemuksen hylkääminen

Näin lähetät henkilökohtaisen hylkäämisviestin ja siirrät hakijan pois aktiivisesta tilasta

Aino Korhonen avatar
Tekijä: Aino Korhonen
Päivitetty yli viikko sitten

Jobylonissa voit helposti lähettää hylkäävän päätöksen usealle hakijalle samaan aikaan pitäen keskustelun silti henkilökohtaisena ja yksilöllisenä.

Hyvä vinkki on luoda valmis hylkäämisviesti.

Näin lähetät hakijalle sähköpostin hylkäävästä päätöksestä

1. Mene kyseisen rekrytoinnin sivulle.

2. Valitse hakijat, joille haluat viestin lähettää.

3. Klikkaa viestikuvaketta.

4. Valitse sopiva sähköpostimalli. Voit myös muokata viestiä vielä ennen lähettämistä. Voit valita, että hakija siirtyy automaattisesti pois aktiivisesta tilasta viestin lähettämisen jälkeen.

5. Lähetä viesti heti tai ajasta se myöhemmäksi.

Kun viesti on lähetetty, hakijat siirtyvät automaattisesti passiiviseen vaiheeseen, ja heidän profiiliinsa tulee merkintä "Hylkääminen on annettu tiedoksi".