Hakijoiden hallinnointi
Sähköpostien lähettäminen hakijoille

Näin luot ja ajastat persoonallisia sähköposteja joko yhdelle tai usealle hakijalle kerralla

Aino Korhonen avatar
Tekijä: Aino Korhonen
Päivitetty yli viikko sitten

Jobylonissa voit luoda persoonallisia sähköpostiviestejä helposti ja nopeasti. Voit ajastaa viestin lähettämisen myöhempään ajankohtaan sekä valita, että järjestelmä muuttaa hakijan statuksen automaattisesti viestin lähettämisen jälkeen.

Viestin luominen

Kun luonnostelet viestiä, käytä apunasi placeholdereita, joilla saat sijoitettua tekstiin elementtejä, jotka tekevät viestistä henkilökohtaisen, kuten hakijan nimi ja työpaikan otsikko. Tämä on kätevä tapa erityisesti silloin, kun lähetät viestejä useille hakijoille samaan aikaan. Klikkaa "Esikatsele" -nappia, niin näet, miltä viesti näyttää valmiina ennen kuin lähetät sen.

Viestien ajastaminen

Sen sijaan, että lähettäisit viestin heti, voit myös ajastaa sen lähetettäväksi jonain myöhempänä ajankohtana. Klikkaa vain "Lähetä myöhemmin" -nappia ja valitse, milloin haluat viestin (tai viestit) lähettää.

Lähetä ja Siirrä

Kun lähetät sähköpostiviestin hakijalle, voit samalla valita, että järjestelmä siirtää kyseisen hakijan tiettyyn rekrytointiprosessin vaiheeseen automaattisesti viestin lähetyksen jälkeen. Esimerkiksi, kun lähetät hylkäävän sähköpostin, hakija voidaan siirtää suoraan kohtaan Hylätty. Tai, jos lähetät kutsun haastatteluun, niin hakija voidaan siirtää suoraan Haastattelu -vaiheeseen.

Näiden asetusten käyttäminen säästää aikaa ja turhia klikkauksia tehden työskentelystäsi askeleen verran helpompaa!

Lähettäjä

Jotta kommunikointi olisi henkilökohtaista, lähettäjä on oletusarvoisesti aina se, joka todellisuudessa viestin lähettää. Voit kuitenkin tarvittaessa vaihtaa lähettäjäksi noreply@ -osoitteen. Tällöin hakijat eivät voi vastata saamaansa viestiin.

Sähköpostimallit

Jos olet yrityksesi Jobylon -tilin järjestelmänvalvoja, voit helposti luoda valmiita sähköpostimalleja sinulle ja muille rekrytoijille käytettäväksi.

Voit luoda sähköpostimalleja yrityksen asetuksissa, ja jo tässä vaiheessa voit ottaa käyttöön monia yllä mainituista asetuksista. Mallien käyttäminen on helppo tapa sekä säästää kollegoidesi aikaa että varmistaa, että kommunikointi hakijoiden kanssa tapahtuu aina linjassa yrityksen arvojen ja sisäisten ohjeistusten kanssa.

Tässä käymme vielä viestin lähettämistä videolla läpi: