Työpaikkailmoitusten aikatauluttaminen

Lue alta, miten voitte aikatauluttaa työpaikkailmoitukset avautumaan automaattisesti

Aino Korhonen avatar
Tekijä: Aino Korhonen
Päivitetty yli viikko sitten

Katsotaan, miten voitte käyttää työpaikkailmoitusten aikataulutustyökalua. Tämän ominaisuuden avulla voit asettaa ilmoituksen avautumaan automaattisesti asetettuna päivänä - kätevää etenkin lomakausina!

Kuinka aikatauluttaa ilmoitus?

Aikataulutusta varten tulee sinun joko luoda uusi ilmoitus tai muokata olemassa olevaa luonnosta. Mene työpaikkailmoituksen muokkausnäkymään, niin sinun tulisi nähdä kohta "Julkaisupäivä". Voit klikata tästä kentästä ja asettaa päivämäärän, jona haluat julkaista ilmoituksen.

Kun olet asettanut julkaisupäivän ja muut tarvittavat tiedot, voit klikata "Tallenna ja esikatsele", kuten tekisit normaalisti:

Seuraavassa näkymässä näet ilmoituksesi esikatselun. Normaalisti näkymän yläosassa olisi julkaisupainike, mutta koska julkaisupäivä on asetettu tulevaisuuteen, näkyy nyt "Aikatauluta":

Voit klikata tuosta painikkeesta, niin ilmoitus saa tilan "aikataulutettu". Tältä se näyttää Jobylonissa:

Vinkki! Jos haluat nähdä nopeasti, milloin ilmoituksen tulisi aueta, voit viedä hiiresi kohdan "Aikataulutettu" kohdalle, jolloin näet asetetun julkaispäivän.

Työpaikkailmoitus avataan nyt automaattisesti asetettuna päivänä. Kannattaa kuitenkin huomata, ettei erillisiä mainoskampanjoita jne. voida automatisoida, joten jos haluat tilata mainoskampanjan, tulee tämä tehdä vasta ilmoituksen julkaisemisen jälkeen.

Aikataulutus ja hyväksyntäkierto

Jos yrityksenne käyttää hyväksyntäkiertoja, tapahtuu ilmoitusten aikatauluttaminen hieman eri tavalla. Tässä tapauksessa näkyy esikatselun yläosassa "lähetä hyväksyttäväksi":

Voit lähettää ilmoituksen hyväksyntään normaaliin tapaan, ja ilmoitus näkyy tilassa "odottaa hyväksyntää":

Kun hyväksyntä on tehty loppuun asti, muuttuu ilmoituksen status olemaan "aikataulutettu":

Etkö näe mahdollisuutta asettaa julkaisupäivää? Ole Jobylon-yhteyshenkilöönne tai asiakaspalveluumme yhteydessä, niin aktivoimme ominaisuuden käyttöönne!