Tarkastele ja hallinnoi rekrytointeja

Miten voit löytää ja hallinnoida rekrytointeja, joihin sinulla on pääsy

Aino Korhonen avatar
Tekijä: Aino Korhonen
Päivitetty yli viikko sitten

Klikkaa "Työpaikat" kohtaa yläpalkissa nähdäksesi kaikki työpaikat ja rekrytoinnit, joihin sinulla on pääsy. Jos olet tilin järjestelmänvalvoja, pääset näkemään kaikki yrityksenne rekrytoinnit.

Käytä sivun vasemmassa laidassa näkyviä suodattimia apunasi löytääksesi etsimäsi rekrytoinnit.

Pro vinkki 👇

Sen jälkeen, kun olet valinnut haluamasi suodattimet ja löytänyt rekrytoinnit, voit tallentaa sivun selaimesi kirjanmerkkeihin. Näin pääset nopeasti takaisin samaan näkymään, ilman että sinun täytyy etsiä rekrytointeja joka kerta uudelleen.

Jokaisen työpaikan kohdalla näet katsauksen rekrytointiprosessin tilasta. Tässä näkymässä voit esimerkiksi sulkea ja avata työpaikan helposti sinisestä On/Off -napista.

Oikean reunan kuvakkeita klikkaamalla pääset rekrytoinnin eri toimintoihin. Eri käyttäjät saattavat nähdä tässä kohdassa erilaisia kuvakkeita riippuen kunkin käyttäjän roolista ja käyttöoikeuksista.

Voit muun muassa:

• Arkistoida työpaikkailmoituksen (tämä ei poista ilmoitukseen liittyvää dataa tililtä)

• Nähdä Työpaikkalokista kaikki tärkeimmät tapahtumat

• Klikata Rekrytointitiimi -kuvakkeesta lisätäksesi kollegoita rekrytointiin

• Ladata hakemuksia suoraan työpaikkaan tietokoneeltasi

• Kloonata työpaikkailmoituksen avataksesi uuden samanlaisen työpaikan

• Muokata ilmoitusta

• Esikatsella, miltä ilmoitus näyttää valmiina

• Katsella Analytiikkaa ja tilastoja