GetAccept -integraatio

Tästä artikkelista löydät ohjeet GetAccept -integraatioon

Päivitetty yli viikko sitten

GetAccept tarjoaa alustan sähköiselle allekirjoittamiselle. Alustassa voit luoda dokumentteja ja lähettää ne allekirjoitettavaksi toiselle osapuolelle.

Integraation käyttöönotto

Kun teillä on sopimus GetAcceptin kanssa, ole yhteydessä Jobylonin yhteyshenkilöönne. He auttavat teitä ottamaan integraation käyttöön Jobylonin päästä.

Kuinka integraatio toimii?

GetAcceptissa

GetAcceptissa voit luoda mallipohjia, joiden pohjalta dokumentteja luodaan. Näihin pohjiin voit asettaa seuraavia tekijöitä:

• Muuttujia, jotka määritellään dokumentin luomisen yhteydessä. Muuttujaksi voidaan asettaa esimerkiksi "Palkka" ja "Lomapäivät"

• Erilaisia asetettavia rooleja, jotka vaihtelevat sen mukaan, kenen vastaanottajista tulee vastaanottaa ja/tai allekirjoittaa sopimus

Kaikille tiedoille voidaan asettaa arvo Jobylonissa, kun dokumenttia luodaan.

Jobylonissa

Kun hakija siirretään Jobylonissa siihen tilaan, johon GetAccept on yhdistetty, painike "Create GetAccept contract" tulee näkyville. Kun klikkaat painikkeesta, lomake avautuu. Sinun tulee täydentää lomakkeelta seuraavat tiedot:

• GetAcceptissa luotu mallipohja

• Dokumentin (sopimuksen) nimi

• Tuleeko sopimus lähettää automaattisesti kaikille luomisen jälkeen

Lomake näyttää tältä:

Document image

Vastaanottajat:

• GetAcceptissa voidaan määritellä tiettyjä rooleja (esim. HR esihenkilö, rekrytoiva esihenkilö jne.). Jokaiselle roolille tulee asettaa seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, sähköposti.

Document image

Muuttujat:

• Kaikki lomakkeelle asetetut muuttujat voidaan täydentää Jobylonissa:

Document image

Kun kaikki pakolliset tiedot ovat täydennetty, aktivoituu painike "Create contract in GetAccept". Kun klikkaat painikkeesta ja sopimus on luotu, saat GetAcceptin URL-linkin sopimukselle.

Kun sopimus on luotu, Jobylon päivittää statuksen sitä mukaa, kun muutoksia tehdään. Tällä hetkellä seurattavia statuksia ovat:

• Sent (Lähetetty)

• Signed by one participant (Allekirjoitettu yhden osapuolen osalta)

• Signed by all participants (Allekirjoitettu kaikkien osalta)

• Expired (Vanhentunut)

• Rejected (Hylätty)

Voitte nähdä kaikki statusmuutokset hakijakortin oikeassa reunassa näkyvästä lokista:

Document image