CatalystOne-integraatio

Lue alta, miten CatalystOne-integraatio toimii.

Päivitetty yli viikko sitten

Mitä integraatiolla voi tehdä?

Jobylonin ja CatalystOnen integraatio antaa teidän lähettää palkatuksi merkatut hakijat suoraan Jobylonista CatalystOnen HRM-järjestelmään.

Integraation aktivointi

Jos olet jo asiakas, voit ilmoittaa CatalystOnen yhteyshenkilöllenne, että haluat aktivoida integraation CatalystOnen ja Jobylonin välillä.

Kun sopimus on tehty CatalystOnen kanssa, he lähettävät Jobylonille ([email protected]) tarvittavat tiedot, jotta integraatio voidaan aktivoida. Tarvittavat tiedot ovat:

• Base URL

• Client id

• Client secret

Lyhyesti:

1. Asiakas ja CatalystOne tekevät sopimuksen

2. CatalystOne lähettää Jobylonille ([email protected]) tarvittavat tiedot

3. Kun integraatio on aktivoitu, CatalystOne opastaa asiakasta integraation osalta

Kuinka integraatio toimii

Kun hakija siirretään rekrytointivaiheeseen "Palkattu", painike "Send to CatalystOne" tulee näkyville hakijakortille.

Täydennä tiedot ja lähetä lomake, niin hakija siirretään CatalystOneen!

Yllä näkyvät tiedot lähetetään CatalystOnelle: Etunimi, Sukunimi, Sähköposti ja Esihenkilön nimi, jolle hakija määrätään CatalystOnessa.