Radera jobb

Så här kan du radera jobbannonser permanent

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Observera innan du tar bort några annonser:

• Raderingen är permanent, så den kan inte återställas. Inga raderade jobbannonser kan återskapas efter raderingen.

• Om det finns ansökningar i det jobbet du raderar så kommer ansökningarna också att raderas. Se till att flytta alla kandidater du vill behålla till andra projekt.

• Du kan bara ta bort arkiverade jobb.

• Denna funktion är default påslagen för administratörer, men kan även aktiveras för andra användare genom att aktivera behörigheten "Kan radera jobb"

Så här tar du bort en jobbannons

1. Gå till "Jobb" och välj "arkiverad" för att se de arkiverade jobbannonserna.

2. Klicka på den röda "Radera"-knappen.

3. Slutligen måste du bekräfta att du vill ta bort jobbet. Detta sker genom att skriva hela titeln på det jobb du önskar ta bort i öppna fältet. När du har fyllt i rubriken klickar du på "OK".

Tips! Om jobbtiteln är lång kan du enkelt kopiera och klistra in den från texten över det öppna fältet