Spara tid genom att kopiera jobb

Ska du publicera ett liknande jobb som redan finns? Spara tid och energi genom att kopiera det!

Aref Abedi avatar
Skrivet av Aref Abedi
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ibland händer det att man behöver publicera ett liknande jobb som redan finns i kontot. Istället för att kopiera och klistra in eller skriva om allt från början så kan vi använda oss av Jobylons klon-funktion för att skapa ett nytt jobb baserat på samma innehåll. Du kommer att få möjligheten att uppdatera jobbet innan publicering.

1. Hitta jobbet du vill kopiera.

2. Klicka på kopiera-symbolen på jobbet.

3. Ett nytt fönster kommer nu att öppnas där du kan ändra i jobbet innan publicering.

4. När du är klar med dina ändringar så är det bara att skrolla ner och spara!