Välj vilka som ska få ta del av ditt jobb genom att gömma det
Välj vilka som ska få ta del av ditt jobb genom att gömma det

När du vill publicera ett jobb men enbart dela det med specifika personer

Aref Abedi avatar
Skrivet av Aref Abedi
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vår "Dölj jobb-funktion" är ett sätt att skapa jobb på utan att behöva publicera dem publikt. Detta innebär alltså att jobbet enbart är synligt i Jobylon om du inte aktivt väljer att dela jobbets URL med andra.

När kan denna funktion användas?

Denna funktion kan användas som en kandidat pool där du själv väljer vilka kandidater som ska laddas upp. Det är också ett bra sätt för att dela specifika jobbannonser till specifika personer (t.ex. på studentmässor eller event) På detta sätt slipper du dela jobbet på din karriärsida.

1. Skapa ett jobb som vanligt eller redigera ett befintligt jobb

2. Om du skapar ett nytt jobb så behöver du fylla i alla obligatoriska fält

3. Skrolla ner och klicka i "Dölj jobbet"

4. Spara!