Mitä esihenkilötason käyttäjät voivat tehdä?

Alta löydät esimerkkejä siitä, mitä esihenkilötason käyttäjät voivat ja eivät voi tehdä Jobylonissa (ilman erillistä oikeutta).

Aino Korhonen avatar
Tekijä: Aino Korhonen
Päivitetty yli viikko sitten

Voi

• Luoda uusia työpaikkailmoituksia

• Siirtää hakijoita eri työpaikkailmoitusten välillä (vain niiden ilmoitusten, joihin heillä on pääsyoikeus)

• Viedä tietoja hakijoista Exceliin (vain niistä hakijoista, joihin heillä on pääsy)

• Nähdä ilmoituskohtaiset analytiikkatiedot

• Kutsua henkilöitä rekrytointitiimiin

Ei voi

• Käyttää analytiikka- ja raportointityökalua

• Päästä prosessin toimintojen asetuksiin (automaatiot)

• Muokata tai nähdä integraatioasetuksia (esim. testit, suositukset jne.)

• Päästä yritysasetuksiin (voivat vain tarkastella "Oma yritys"-sivua)

• Nähdä lähetettyjä työtarjouksia

• Ladata uusia kansikuvia ilmoituksille

• Poistaa ilmoituksia

Yltä näet, miltä työkalu näyttää käyttäjälle, jolla ei ole mitään erillisiä käyttöoikeuksia. Voitte antaa käyttäjille erillisiä käyttöoikeuksia, jotta he pääsevät käyttämään tiettyjä järjestelmävalvojille rajattuja toimintoja. Pääsette tekemään näin tiimiasetuksissa. Here's what the tool looks like to a user with no separate permissions. Managers can be given separate permissions to access tools that would normally be available only to admin users. Permissions can be given in the team settings.