Piilota rekrytointivaiheita

Tämän ominaisuuden avulla voit piilottaa tiettyjä rekrytointivaiheita rekrytoinneilta. Näe alta, miten tämä tapahtuu!

Aino Korhonen avatar
Tekijä: Aino Korhonen
Päivitetty yli viikko sitten

Rekrytointivaiheiden piilottaminen on hyödyllistä silloin, kun joissain rekrytoinneissa ei haluta esimerkiksi lähettää automaattisia testejä hakijoille. Ominaisuus piilottaa haluamasi rekrytointivaiheet työpaikan alta, jotta sen hakijoita ei voida siirtää kyseisiin vaiheisiin.

Voit piilottaa rekrytointivaiheita yksittäisiltä työpaikkailmoituksilta näin:

1. Mene työpaikan muokkausnäkymään klikkaamalla kynän painiketta:

2. Rullaa alaspäin ja mene kohtaan "3. Työasetukset":

3. Klikkaa "Jätä tiloja pois rekrytoinnista"

4. Valitse alla olevaan laatikkoon, mitkä vaiheet haluat piilottaa rekrytoinnilta

5. Rullaa tämän jälkeen alaspäin ja tallenna muutokset

Valmista! Nyt valitsemiasi rekrytointivaiheita ei voida käyttää kyseisen ilmoituksen osalta 🎉

Etkö näe mahdollisuutta piilottaa vaiheita? Ole yhteydessä Jobylonin yhteyshenkilöösi tai asiakaspalveluchattiin, niin aktivoimme ominaisuuden tunnuksellenne.