Refensa-integraatio

Lue alta, miten integraatio Refensan ja Jobylonin välillä toimii.

Aino Korhonen avatar
Tekijä: Aino Korhonen
Päivitetty yli viikko sitten

Integraation käyttöönotto

Jotta voimme aktivoida integraation, Jobylon tarvitsee rajapinta-avaimen (API key), jonka löydät Refensan Admin-sivulta. Lähetä avain Jobylonin yhteyshenkilöllenne tai asiakaspalveluun chatin kautta, niin me teemme käyttöönoton täältä käsin.

Refensa-asetukset

Kun integraatio on otettu käyttöön, löydät Refensan asetukset työpaikkakohtaisesti:

Asetussivulla pääset määrittelemään integraation kyseisen työpaikan osalta. Näkyvillä olevat vaihtoehdot riippuvat Refensan päässä olevista asetuksista ja mallipohjista.

Suosittelujen pyytäminen

Voit pyytää suosituksia kahdella eri tapaa

1. Yhdistä toiminto tiettyyn rekrytointivaiheeseen

Asetussivun (yllä) alaosassa voit liittää suosittelujen pyytämisen tiettyyn rekrytointivaiheeseen.

Jos valitset jonkun vaiheen asetuksissa, pyydetään hakijalta automaattisesti suosittelut, kun hakija on siirretty kyseiseen rekrytointivaiheeseen. Voitte luoda esimerkiksi vaiheen "suosittelut", ja yhdistää tämän asetuksiin.

Huomaathan, että automaattisesti lähetetyt suosittelut lähetetään aina työpaikan omistajan nimissä.

2. Manuaalinen lähetys

Jos haluat lähettää suosittelupyynnön aina manuaalisesti itse, älä linkitä mitään rekrytointivaihetta asetuksissa: (tällöin jätetään valinnaksi "select a status")

Voit lähettää pyynnön manuaalisesti avaamalla hakijakortin, klikkaamalla kolmea pistettä ja valitsemalla "References":

Seuraa prosessin etenemistä

Seurataksesi prosessin etenemistä, avaa hakijakortti ja klikkaa nuolipainiketta (ympyröity alla). Tästä linkistä pääset hakijaprofiiliin Refensan puolella.

Kun suosittelut ovat annettu

Kun kaikki suosittelut on kerätty, status päivittyy Jobyloniin tilaan "Completed".

Yhdistä automaatio työpaikkamalleihin

Voit yhdistää Refensan myös suoraan työpaikkailmoitusten mallipohjiin. Tämä tarkoittaa sitä, että pohjalla olevat asetukset tulevat automaattisesti käyttöön pohjan avulla luotuihin ilmoituksiin. Löydät mallipohjat menemällä kohtaan "työpaikat" -> "mallit" ja käyttää yllä olevia ohjeita asetusten muuttamiseen.