Työtarjousten hyväksyntäkierto

Tarjousten hyväksyntäkierron avulla voitte pyytää tarjouksista hyväksyntää ennen niiden lähetystä.

Aino Korhonen avatar
Tekijä: Aino Korhonen
Päivitetty yli viikko sitten

Alta voit lukea, miten työtarjousten hyväksyntäkierto toimii. Ominaisuuden avulla käyttäjän tulee pyytää hyväksyntä työtarjouksesta, ennen kuin se lähetetään hakijalle.

1. Löydät jokaisen työtarjousmallipohjan alta kohdan "8. Offer approval", jossa voitte valita, tuleeko mallipohjaa käytettäessä pyytää hyväksyntä tarjouksen lähettämistä varten. Jos ette halua yhdistää hyväksyntäkiertoa pohjaan, jättäkää tämä kenttä tyhjäksi.

2. Jos haluatte ottaa hyväksynnän käyttöön mallipohjalle, hae ja lisää hyväksyvät käyttäjät. Voit lisätä kuhunkin vaiheeseen myös usean eri käyttäjän, ja vain yhden heistä tulee tehdä hyväksyntä, jotta kierto siirtyy seuraavaan vaiheeseen. Tämä on täydellistä esimerkiksi sairastapauksien varalta.

3. Kun asetukset ovat tehty mallipohjaan, päästäänkin seuraavaan vaiheeseen. Avaa hakijakortti, ja varmista, että se on siirretty tilaan "Offer" ("Tarjous"). Klikkaa tämän jälkeen "Create offer"

4. Avautuvassa ikkunassa näet kohdan hyväksyntäkierrolle. Näet tästä, ketkä käyttäjät ovat lisätty kiertoon hyväksyjiksi.

5. Kun klikkaat 'Request Approval,' lähetetään sähköposti ensimmäisen vaiheen käyttäjille (esimerkkitapauksessa Nicolelle ja Karinille). Kun joko Nicole tai Karin antaa hyväksynnän, lähtee sähköposti eteenpäin seuraavan vaiheen hyväksyjälle, eli Matildalle. Kun Matilda antaa hyväksynnän, lähtee tarjous eteenpäin hakijalle.

Ja näin! Kysyttävää? Laita meille viestiä chatissä! 💬