Pätevyysprofiilit

Tehosta rekrytointia pätevyysprofiilien avulla.

Päivitetty yli viikko sitten

Miksi pätevyysprofiileja tulisi käyttää?

Pätevyys- tai kykyprofiileja käytetään, jotta hakija vastaa paremmin sitä, mitä haetaan. Pätevyysprofiili kertoo, millaisia kykyjä, taitoja ja ominaisuuksia kuhunkin työtehtävään tarvitaan. Tämän pohjatyön tekemällä annat hakijoille paremman käsityksen siitä, mitä haetaan ja millaista työ tulee olemaan.

Pätevyysprofiilit Jobylonissa

Pätevyysprofiilit ovat rakennettu olemaan osa uuden työpaikkailmoituksen luontia. Aloittaaksesi prosessin, klikkaa sinisestä plussan kuvakkeesta. Voit tämän jälkeen aloittaa uuden rekrytoinnin luomisen. Käydään tämä prosessi läpi yhdessä.

1. Kun olet klikannut plussan kuvaketta, näet listan luoduista rekrytoinneista ja luonnoksista. Voit myös klikata "Create new" aloittaaksesi uuden rekrytoinnin.

2. Lisää seuraavalla sivulla haluamasi otsikko rekrytoinnille (pakollinen tieto), sekä alaotsikko ja kuvaus (vapaavalintaiset). Viimeiseen kohtaan voit lisätä rekrytointitiimin käyttäjiä, joille ilmoitetaan sähköpostitse uudesta rekrytoinnista.

3. Kun olet luonut rekrytoinnin, pääset takaisin aloitusnäkymään, jossa näet kaikki rekrytoinnit. Voit valita uuden rekrytointisi ja klikata sen kohdalta "Select"

4. Nyt sinun tulisi olla yleiskatsauksessa. Jos kaikki näyttää hyvältä, voit klikata "Select and continue."

5. Olet nyt itse kykyprofiilin etusivulla. Ylhäällä näet ensimmäisessä vaiheessa lisäämäsi tiedot. Sen alta löydät pätevyysprofiilin, joka on määritelty yrityksesi ja Jobylonin kanssa.

6. Kun olet täydentänyt lomakkeen, klikkaa "Continue to job ad". Tästä pääset valitsemaan mallipohjan työpaikkailmoitusta varten.

7. Kun olet valinnut mallipohjan, pääset luomaan työpaikkailmoitusta. Eroavaisuutena on se, että ruudun oikealla puolella näkyy pätevyysprofiili ja sen tiedot, jotka auttavat sinua ilmoituksen luomisessa.

8. Kun olet luonut työpaikkailmoituksen, pääset aina takaisin tarkastelemaan pätevyysprofiilin tietoja klikkaamalla "Rec: ID"

Haluatko ottaa pätevyysprofiilit käyttöön? Ole yhteydessä Jobylonin yhteyshenkilöönne päästäksesi alkuun.