Yhdistä hakemuksia

Yhdistä samalta hakijalta tulleet hakemukset

Päivitetty yli viikko sitten

Jos työskentelet useiden rekrytointien parissa, saatat huomata, että toisinaan hakijat hakevat useisiin saman yrityksen työpaikkoihin. Tämä on tietysti hienoa, sillä hakija on selvästi kiinnostunut yrityksestänne työnantajana!

Hakija on kuitenkin usein mukana vain yhdessä rekrytointiprosessissa kerrallaan, ja siksi Jobylonin tarjoama toiminto, jolla hakemuksia voi yhdistää, saattaa tulla tarpeeseen.

Aloita tarkastelemalla hakijan hakemuksia tämän profiilissa. Ks. video:

Valitse etsimäsi kaksoishakemus ja klikkaa "Yhdistä". Seuraavaksi sinun tulee valita, minkä hakemuksen haluat olevan ensisijainen. Jos hakemukset sisältävät samoja tietoja, ensisijainen hakemus priorisoidaan, jolloin sen sisältämät tiedostot syrjäyttävät kakkoshakemuksen tiedot.

Siinä se! 🙌🏼 Tieto yhdistämisestä tallentuu hakijan profiilin lokiin, jolloin pysytään perillä siitä, kuka hakemukset on yhdistänyt ja milloin.