Hakijoiden hallinnointi
Lataa hakemus työpaikkaan

Näin voit ladata hakemuksen suoraan Jobyloniin

Päivitetty yli viikko sitten

Saatat välillä vastaanottaa hakemuksia Jobylonin ulkopuolelta (esimerkiksi sähköpostitse). Ehkä löydät sopivan kandidaatin muuta kautta ja haluat ladata hakemuksen suoraan Jobyloniin.

Voit ladata hakemuksen manuaalisesti Jobyloniin, jotta saat pidettyä kaikki hakemukset turvallisesti samassa paikassa.

1. Valitse työpaikka, johon haluat ladata hakemuksen.

2. Klikkaa " Lataa ehdokas palvelimeen".

3. Jos muutit mielesi siitä, mihin työpaikkaan haluat hakijan ladata, voit vaihtaa työpaikan pudotusvalikosta vielä tässä kohdassa.

4. Täytä hakijan tiedot ja lataa tiedostot palvelimelle.

5. Valitse hakijalle status.

Valmista!

Voi olla hyvä tietää, että hakiijan profiiliin tulee merkintä, että hakemus on ladattu palvelimelle. Hakija ei tässä tapauksessa tietenkään saa "kiitos hakemuksesta" -sähköpostia.

Jos haluat kokeilla vielä nopeampaa tapaa ladata hakijan Jobyloniin, kokeile Chrome laajennustamme!