Arviointilomakkeet

Helpota haastatteluprosessia arviointilomakkeiden avulla

Päivitetty yli viikko sitten

Arviointilomakkeista voi olla hyötyä, kun haluat jäsennellä haastatteluja tai tehdä haastattelumuistiinpanoja. Lomakkeita voi luoda yrityksen asetuksissa, ja voit itse päättää, millaisia kysymyksiä ne sisältävät, sekä miten niitä käytetään.

Yksi tapa käyttää arviointilomakkeita on sisällyttää niihin ennaltamääriteltyjä kysymyksiä, joihin tiedät toivovasi vastausta hakijalta. Tämä auttaa jäsentelemään haastattelua. Kun esität samat kysymykset kaikille hakijoille, pystyt vertailemaan vastauksia keskenään.

Toinen tapa käyttää arviointilomakkeita on listata niihin eri ominaisuuksia, joita etsit potentiaalisessa ehdokkaassa. Tällä tavoin pystyt merkitsemään ja kommentoimaan lomakkeelle, mitkä vaatimukset kukin hakija täyttää.

Haluatko tietää lisää arviointilomakkeista, ja siitä miten yrityksesi voisi hyödyntää niitä? Älä epäröi ottaa yhteyttä yhteyshenkilöösi Jobylonilla!

Käydään läpi, miten arviointilomakkeita luodaan, ja miten niitä voi yhdistää eri työpaikkoihin! 👇🏽

1. Klikkaa omaa profiilikuvaasi oikeassa yläkulmassa, ja valitse "Oma yritys"

2. Valitse sitten "Arviointilomakkeet" ja "Luo uusi arviointilomake"

3. Anna lomakkeelle nimi ja kuvaus

4. Valitse kysymystyyppi, lisää kysymyksesi ja tallenna

Näin liität arviointilomakkeen 🤝

1. Muokkaa työpaikkailmoitusta, johon haluat liittää arviointilomakkeen

2. Rullaa sivua alaspäin kohtaan "Työasetukset" ja lisää haluamasi arviointilomake.

Tallenna, ja olet valmis!

Haluatko liittää arviointilomakkeen kaikkiin yrityksesi työpaikkoihin? Tai mietitkö jotain muuta lomakkeisiin liittyvää? Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, niin autamme sinua!