Jobylonin Chrome -laajennus

Lataa hakijoita Jobyloniin kätevästi Chrome -laajennuksemme avulla

Aino Korhonen avatar
Tekijä: Aino Korhonen
Päivitetty yli viikko sitten

Jobylonin integraatio Chromen kanssa auttaa sinua lataamaan kiinnostavia hakijota Jobyloniin nopeasti ja kätevästi suoraan GitHubista. Voit myös valita lisätä hakijan suoraan tiettyyn työpaikkaan.

Huomioithan, että tämä laajennus toimii ainoastaan Google Chrome -selaimessa.

Näin asennat Jobylonin Chrome -lisäosan:

1. Löydät lisäosan Chromen nettikaupasta täältä

2. Klikkaa "Lisää Chromeen" asentaaksesi lisäosan

Kun asennus on valmis, näet lisäosan selaimen työkaluvalikossa.

Näin käytät Jobylonin Chromelaajennusta:

1. Mene hakijan profiiliin GitHubissa ja klikkaa Jobylon -lisäosaa selaimen työkaluvalikossa

2. Klikkaa "Add data from page" täyttääksesi hakijan tiedot lomakkeelle automaattisesti

3. Valitse, mihin työpaikkaan haluat hakijan lisätä

4. Valitse sopiva hakuprosessin vaihe

5. Lopuksi - klikkaa "Add to Jobylon"

Hakija on nyt ladattu, ja voit nähdä hänet Jobylonissa! 💫

Huomaathan, että hakijan tietojen automaattista noutamista ei voida tehdä LinkedIn-profiileista. Tätä varten suosittelemme LinkedInin Recruiter System Connect -integraatiota.