Gruppintervjuer

Bjud in kandidater till gruppintervjuer

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gruppintervjuer används för att organisera intervjuer med flera kandidater i samma möte. Detta är en bra funktion att använda i volym-rekryteringar, där det är vanligt att intervjua flera kandidater på samma gång.

Att bjuda in till gruppintervjuer är enkelt, vi går igenom det steg för steg här nedan! 👇

1. Börja med att välja de kandidater du vill bjuda in till din/dina gruppintervjuer

2. Klicka på kalendersymbolen

3. Fyll i alla fält, så som val av mejlmall, längd på möte etc.

4. Fortsätt genom att i kalendern välja de tider du vill skicka ut

5. Fyll i antalet platser du vill att varje möte ska ha plats för

När du har skickat ut inbjudningarna så kommer dina kandidater att motta ett mejl där de får välja en av de föreslagna tiderna (Se bild nedan) När ett eller flera av de föreslagna tiderna är fullbokade, kommer de att försvinna som alternativ för de andra kandidaterna som ännu inte valt en tid. Här är det först till kvarn-principen som gäller!

Det var allt! Lycka till med intervjuandet! 😄