Samarbeta med ditt rekryteringsteam
Bjud in kollegor till ditt rekryteringsteam

Samarbeta med dina kollegor genom att bjuda in till ditt rekryteringsteam!

Aref Abedi avatar
Skrivet av Aref Abedi
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Samarbeta med dina kollegor genom att bjuda in dem till ditt rekryteringsteam. Klicka på rekryteringsteam-symbolen på det jobb du vill bjuda in till 👇

På nästa sida söker du efter din kollega i sökfältet, om din kollega redan har ett konto hos Jobylon så kommer hen att dyka upp i listan. Om personen inte kommer upp i listan så kan du skicka en inbjudan genom att skriva in mejladressen.

När en användare har blivit inbjuden till ett rekryteringsteam så väljer du vilken typ av behörighet användaren ska ha inom den rekryteringen.

• Full behörighet har full tillgång och kan se, kommentera och hantera kandidater inom den rekryteringen man blivit inbjuden till.

• Läs behörighet har begränsad tillgång och kan enbart se och kommentera på kandidater inom den rekryteringen man blivit inbjuden till.