Schemalägg din jobbannons
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Efter att du har valt din rekvisition och jobbmall så kommer du att ha möjlighet till att välja publiceringsdatum för ditt jobb. Se bild nedan:

När du har fyllt i alla fält så skrollar du som vanligt ner till "Spara och förhandsgranska" som kommer att ta dig till jobbannonsen. På denna sida klickar du på "Schemalägg" Se bild:

Efter att du har klickat på "Schemalägg" så kommer du att skickas tillbaka in i Jobylon där ditt schemalagda jobb kommer att synas och vara markerat som "Schemalagt". Om du i efterhand skulle vilja ändra publiceringsdatumet så är det bara att klicka på pennan (Redigera) och välja nytt datum, därefter sparar du annonsen som vanligt.

Obs!

Ett jobb som redan varit publicerat går ej att schemalägga. Det måste alltså vara ett helt nytt jobb. Om du behöver schemalägga ett jobb som redan varit publicerat är du välkommen att nå ut till oss på supporten (chatt-bubblan i det högra hörnet) så hjälper vi dig att schemalägga annonsen till valt datum.