Skapa din jobbannons med hjälp av jobbmallar

Använd fördefinierade jobbmallar för att snabbare skapa jobbannonser

Sebastian Basauri avatar
Skrivet av Sebastian Basauri
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Tanken bakom jobbmallar är att spara tid och samtidigt se till att jobbannonserna är anpassade till företagets Employer Branding och riktlinjer. Nedan går vi igenom hur du skapar nya jobbmallar, redigerar dem och skapar ett jobb med hjälp av dem.

Skapa nya jobbmallar

Mallar skapas vanligtvis från utkast, så om du vill skapa en ny mall, skapa då ett nytt jobb. När ditt jobb har skapats kan du spara det som ett utkast. Efter detta, kontakta vårt supportteam så gör vi jobbet till en mall 🙌🏻

Redigera jobbmallar

Som administratör i ditt konto kan du hitta alla dina mallar genom att gå till rekryteringar och välja att visa mallar. Från den här vyn kan du klicka på redigera-knappen för att göra ändringar i dina mallar:

Skapa en jobb med mallar

Klicka på knappen "Ny rekrytering" i menyn för att se tillgängliga mallar. Om du inte ser några mallar har inga konfigurerats i ditt konto. Välj vilken mall du vill fortsätta med och klicka på ”Välj mall”. Beroende på vilken mall du valt kan du presenteras med olika formulär och fält som ska fyllas i.

Efter att du skapat din jobbannons med hjälp av en mall, så har du alltid möjligheten att editera och uppdatera annonsen.