Förhandsvisa din jobbannons

Förhandsvisa din jobbannons innan publicering

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du känner dig nöjd med din annons så är det dags för publicering! Detta gör du genom att klicka på "Spara & Förhandsvisa".

På nästa sida kan du välja mellan att gå tillbaka för att fortsätta redigera jobbannonsen, publicera det senare eller publicera nu.

Du även dela din jobbannons med kollegorna genom att kopiera och dela länken. Annonsen behöver inte vara publicerad för att kunna dela länken.

Om allt är korrekt uppsatt med Jobylon så kommer din annons automatiskt att publiceras på er hemsida.