Alla samlingarHantera ansökningar
Sök mellan dina företagskonton

Sök efter ansökningar och jobb i alla dina konton utan att behöva byta konto

Sebastian Basauri avatar
Skrivet av Sebastian Basauri
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har tillgång till flera olika företag i Jobylon så kan ta en del tid att hoppa mellan konton för att hitta ett specifikt jobb eller ansökning.

Istället kan du aktivera vårt globala sök vilket innebär att du kommer att kunna söka efter jobb och ansökningar bland alla konton som du har tillgång till. Du hittar "Search all companies" i vänsterspalten bland alla andra filter (Se nedan).

När du har klickat i rutan så får du möjligheten att söka mellan alla dina konton eller bara mellan specifika konton.

"Search all companies"-funktionen är tillgänglig för sök bland både jobb och ansökningar.