Hantera flera kandidater samtidigt

Spara tid genom att hantera flera kandidater i ett svep

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I Jobylon kan du hantera flera kandidater åt gången. Genom att filtrera och välja ett önskat segment så kan du välja att skicka mail, föreslå intervjutider eller flytta dem i rekryteringsprocessen – allt detta med bara några klick.

Självklart så skickas alla mejl ut individuellt vilket gör det möjligt för dig att mejla flera kandidater samtidigt. Det är bara att markera de kandidaterna du vill hantera och därefter välja vilken typ av åtgärd du vill ta i menyn.